sâmbătă, 23 februarie 2013

Picura cu ganduri...


Astazi, am tras o privire in trecut. Si...mi s-a strans inima. Oare viata noastra inseamna trecutul? Sunt momente unde mi-as dori sa ma intorc, daca trecutul m-ar chema.Oare pentru ca nu intrezarim nimic bun in viitor, uitam motivele pentru care am renuntat la anumite parti din viata noastra?

Sunt zile in care las sa ploua cu ganduri peste mine. Oare vom stii vreodata ca prezentul nostru este unul bun? Si ca alegerile noastre din trecut au fot bune? Exista sentimentul ca astazi, puteai fi mai fericit, daca in trecut schimbai o hotarare, alegeai ceva diferit sau renuntai la vreun orgoliu? Cred ca toti caram cu noi o cutiuta cu regrete, mai mici sau mai mari...resemnati fiind pentru ca nu avem incotro. Aceste sentimente nu sunt tocmai sanatoase pentru corpul nostru emotional, insa sunt reale. Daca le ignoram, ne mintim pe noi insine. Daca timpul nu poate fi dat inapoi, putem incerca sa invatam sa ne ascultam cu atentie inima, sa meditam putin inaintea unei decizii, sa ne lipsim de orgolii. A gresi e omeneste, dar de ce sa nu micsoram numarul greselilor si regretelor?

Corect, nu putem controla tot...dar tot ce vine de la noi, putem! Astazi, invat sa pastrez ce e de pastrat Luiza Ionescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu