duminică, 27 ianuarie 2013

Sentimentul este greu!


Noi, oamenii, suntem emotii, vibratii, sentimente. Ne-am gandit vreodata la ceea ce suntem noi, de fapt? Sentimentele ne definesc, sunt doar ale noastre. Ele ard inauntrul nostru, ele parca razbat prin porii nostri. Sentimentele sunt cele care ne apasa, atarna greu si, de cele mai multe ori, ne prefacem ca nu le avem.

Am ajuns sa ne ascundem sentimentele din cauza dezamagirilor ce vin din exterior. Nu ne mai permitem sa traim emotii, pentru a nu fi nevoiti sa platim pentru ele. Putem avea cele mai delicate sentimente...ajungem sa le punem un lacat mic si le ascundem intr-un colt al inimii...pe undeva. Le transformam in profanari pentru ca necinstea, batjocura, lipsa de respect, dezonoarea, indiferenta...au ajuns sacre in zilele noastre.

Dar...exista o memorie a sentimentelor, a celor nobile, ce incearca sa revina din coltul uitat al inimii. Acestea sunt in discordanta cu cele ce au pus stapanire acum pe suflet. Si totusi...sentimentele delicate prind, iarasi, muguri, si reusesc sa inlature pangaririle si tot ceea ce este fals si inutil. Sentimentul este greu…dar supravietuieste! Luiza Ionescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu