vineri, 24 august 2012

O clipa...o viata!


                                                                           Clipa vietii
Da,poti trai o viata lunga,dar asta nu inseamna,neaparat ca ai trait cu adevarat.Poti trai o clipa plina,intensa...si sa simti ca ea reprezinta intreaga ta viata.Indiferent unde te aflii acum,poti ramane setat la o singura pagina,la pagina in care ai simtit ca traiesti din plin,la pagina in care le-ai simtit pe toate,unde ti-a vibrat toata fiinta.Poti ramane setat la o iubire veche,dar atat de prezenta in sufletul tau,poti ramane setat la o singura noapte de dragoste...si exemplele pot continua.
Fiecaruia ne raman in suflet,inradacinate,momentele intense...atat de scurte si trecatoare.
Se spune ca in viata traiesti o singura iubire,iar cele care o urmeaza se numesc amagiri.Noi,oamenii,ne autoamagim.Preferam asa...sa ascundem adevarul din inima noastra si sa traim in uitare si amagire.
Si chiar daca viata merge mai departe,sufletul nu uita,va rasfoi cartea vietii...si va ajunge tot la pagina unde a trait...clipa vietii.

Un comentariu:

  1. o clipa poate fi deosebita, intensa, cum vrei tu, dar ea nu este in viata decat ca un bob de nisip pe plaja pt ca viata este compusa din miliarde de clipe, ce-i drept diferite dar numai la un loc toate compun viata asa cum toate bobitzele de nisip adunate la un loc compun o plaja

    RăspundețiȘtergere